Vilken vansinnig dag, vilken underbar kväll. Kära återseende och uppspelta föräldrar och barn.
Idag var det premiär i Södervångshallen. Som många av er säkert redan läst så har många föräldrar och andra brottningsentusiaster arbetat häcken av sig för att allt skulle komma på plats.
Många av oss samlades innan klockan 18 fast träningen inte började förrän 18:30. Varför gör man det undrar jag nu, helt enkelt för att vi älskar miljön. De flesta av oss har inte brottats men våra barn älskar brottning och vi älskar brottningsmiljön och antagligen också att vara i varandras sällskap.

På dagens träning var det barnens fortsättnings och tävlingsgrupp där åldern är 7- 13. Det kom 16 barn! 16 barn är på gränsen till vad vi fick plats med. Det var trångt, vi vet redan nu att det kommer fler barn på tisdag så vi är lite oroliga men så glada. Om det blir för många så får vi lösa det. Alla är välkomna.

Pontus Brinck och Jerry Bjelk höll i träningen som varade i 1½ timme. Barnen var lyhörda och fokuserade. Föräldrarna var närmast hyperaktiva vilket resulterade i en tillsägelse från huvudtränare Pontus Brinck. Våra små barn kunde uppföra sig men det kunde inte vi föräldrar. Det skreks, hejades, kramades och skrattades. Vi är nu förpassade till nedanvåningen av våra tränare och det lyder vi så klart.

Pontus och Jerry gjorde stor succé bland barnen. Jerry har ju varit en saknad tränare som barnen känt länge. Pontus var ny för barnen men lovorden haglade. En av grabbarna sa: – Pontus är den bästa tränaren som finns, han är tydlig, visar coola grepp och det var ROLIGT! Nu funderar vi på att trycka upp planscher med Pontus på som barnen kan ha på rummen 😉

Vi avslutade med att dela ut nya Undertakerströjor och vattenflaskor till våra små hjältar!

Tack alla som var med, till alla ni som inte var med, kom och var med!

För brottning i Vellinge!

Vellinge Brottarklubb