Therese Neldeborn

Jag arbetar till vardags som sektionschef på Valdemarsro gymnasium. En gymnasiesärskola i Malmö.

Jag har sedan jag var sju år gammal varit aktiv inom föreningslivet och idrotten. Som åtta åring blev jag ombedd att samla ihop kompisar i min ålder och starta upp ett nytt flicklag i Vellinge handbollsklubb. Det gjorde jag och vi var ett gäng som höll ihop och spelade tillsammans i många år. Ett gäng som än idag ses…

Brottningsvärlden öppnades upp för mig när sonen för två år sedan valde att ha brottning som sin fritidsaktivitet.

När jag hörde talas om att en ny brottningsklubb i Vellinge skulle startas upp och när jag fick ta del av föreningens vision och värdegrund, var valet lätt att ta när jag fick frågan om jag skulle kunna tänka mig att mantra rollen som ny ordförande i en ny förening.

Att få vara en del av detta fantastiska team som driver föreningslivet i Vellinge framåt känner jag som väldigt motiverande. Jag vill arbeta för en förening där vi tillsammans arbetar för att välkomna alla in i en idrottsrörelse där varje barn och ungdom har en plats. Jag vill vara en del av en gemenskap där vi tillsammans öppnar upp för glädje, delaktighet och trygghet. Vi vill utveckla och bedriva all verksamhet så att vi ska kunna må bra, ha roligt, och prestera mera. Tillsammans skall vi arbeta för en förening att alla medlemmars röst har lika värde.

Alla har rätt att vara med utifrån sina förutsättningar- Alla som vill, oavsett religion, etniskt ursprung, nationalitet, ålder, kön eller sexuell läggning samt fysiska och psykiska förutsättningar, är välkomna till Vellinge brottarklubb.

Therese Neldeborn

Ordförande, Vellinge brottarklubb 2018

Ålder: 37 år

Familj: Sambo Tobias. Min son Linus samt bonusbarnen Svante, Tora, Rut och Hampus

Intresse: Musik och träna.