Nu I helgen börjar svenska mästerskapen i brottning. Vellinge BK är naturligtvis på plats, dock som besökare och inte som tävlande. Vi i Vellinge BK/Undertakers önskar alla brottare lycka till och hoppas att detta blir ett fantastiskt spännande och roligt SM för både tävlande och besökande. Vi är naturligtvis partiska och hejar därför extra på Felix Brinck och Jacob Brink. Det är kanske inte så konstigt att vi lägger en extra röst eftersom vi på SM representeras av Pontus Brinck som är far till ovan nämnda bröder (I vår bok så räknar vi bröderna Brinck som 50% Undertakers på grund av detta). Utöver Pontus har vi även Alex Mozalewski som representerar Vellinge BK gentemot samtliga förbund och kretsar som är aktuella för Vellinge Brottarklubb. Vår yngsta representant är Elias Mozalewski,8 år, som besöker sitt första SM med pappa Alex. Grabbarna kommer antagligen att kännas igen på sina kläder med Undertakers logotypen. Vi ser gärna att ni hälsar och skakar hand med oss under SM helgen. Växla några ord och ta lite bilder tillsammans med dem. Alex kommer att rapportera live via instagram från SM och det hade varit kul om vi kunde få tagga just er klubb tillsammans med vår!

Vi är många i Vellinge BK som hade önskat att vi också hade möjligheten att närvara under SM-helgen, undertecknad skulle varit på plats om inte ett ryggskott kommit i vägen. Gör då som jag, följ SM via webb-tv på:

http://www.swedewrestling.se/brottningstv2/
http://www.nyasporten.se/

Pontus och Alex, jag kommer att sakna er i helgen!

Gör som vi i Vellinge BK, lev för och älska brottningen och än en gång, lycka till!