Vellinge BK i tidningen Hallå! Vellinge/Höllviken

Vi är så stolta och glada idag i Vellinge BK! Tidningen Hallå Vellinge och Höllviken skickade ut sin fantastiska reporter Elin Wrethov som gjorde ett så fint reportage om Vellinge BK och vår brottning i Vellinge. Framförallt är vi stolta över våra barn som naturligtvis var oerhört spända på att tidningen skulle komma till VÅR brottarklubb. Det blev kanske lite väl spännande enligt huvudtränare Pontus Brinck som hade svårt att få barnen att hålla koncentration och fokus under Elins besök, men roligt hade alla ändå!

Vi som medlemmar är naturligtvis oerhört imponerade och stolta över våra eldsjälar Therese Neldeborn som pratar om de värderingar vi tillsammans står för och Pontus Brinck om visioner för brottningen i Vellinge BK!

Läs hela artikeln på bilden nedan eller klicka här

Du kan också läsa artikeln på tidningen Hallå´s hemisda