En vemodets dag när tre av Vellinge Brottarklubbs styrelsemedlemmar besökte, numera nerlagda, IF Altona i Skegrie.

Hjälp oss gärna att tagga de människor ni ser på lagbilden, antingen via Vellinge BKs Facebooksida eller i Kommentarsfältet nedan (Glöm inte att ange rad och nummer från väntster/höger). Hade varit roligt att se vad alla gamla fina brottare gör idag. Vi vill också passa på att välkomna alla tidigare Altona-brottare till oss i Vellinge Brottarklubb. Om inte annat ser vi gärna att ni kommer och dricker en kopp kaffe vid träningarna och berättar gamla brottarminnen!

Känslan av att komma in i en brottarlokal som en gång varit full av aktivitet, väl utrustad med både gym, kök, kontor och uppehållsrum, var minst sagt vemodig. Vi fick förmånen att träffa Kurt Hahne som suttit i Altonas styrelse, Kurt kunde även visa upp en hedersdomarlegitimation vilket vi småkillar aldrig hade sett tidigare. Hela Altonas lokal är full av dokumentation och priser som beskriver Altonas framgångssaga som brottningsklubb, eftersom klubben bildades redan 1933 så kan ni som läser detta bara tänka er hur otroligt mycket plats detta upptar.

Vi i Vellinge Brottarklubb ber alla klubbar i Brottningssverige att aldrig glömma IF Altona och vad de gjort för Svensk brottning och återigen, ni är alltid välkomna till oss.