Vi är generellt ganska dåliga på att visa vem vi är, vi som arbetar bakom kulisserna i Vellinge Brottarklubb. Det ska vi ändra på så att du lär känna oss lite mer. Oavsett om du är en följare på Facebook, en aktiv brottare eller en förälder. Det är alltid bra att veta vem som är och vem som gör vad.

Vår första presentation är Tobias Svärd – Klubbfotograf och en av instagram-redaktörerna för Vellinge BK.

Till vardags arbetar Tobias som musiklärare, han är en passionerad låtskrivare och har fotografering som hobby. Tobias har 3 fina barn varav Rut och Tora tränar i Vellinge Brottarklubb. Det är Tobias som tar våra officiella klubbfotografier, det är även han som ligger bakom timelaps filmerna som publiceras. Tobias har även 2 bilder med i kommande nummer av brottartidningen Krysstaget (Nummer 1 2018)

Tobias är en sån kille som alla gillar direkt, prata gärna med honom när du ser honom på klubben och kom gärna med roliga förslag på foto som du hade önskat se så löser säkert Tobias detta.