Det har blivit dags för oss att introducera Björn Gustavsson!

Björn är tränare i vår nybörjargrupp, de absolut yngsta och mest oerfarna brottarna. Att bedriva en sådan verksamhet kräver mer än bara kunskap om brottning. Det kräver passion för barns utveckling och förståelse för deras motivations och koncentrationsnivå. Detta har Björn, förmågan att få folk att trivas, att ge barnen möjlighet att ha roligt samtidigt som disciplin gäller. Idag så är Björns grupper fullsatta men det är alltid lönt att ta kontakt med Björn om ni har barn som skulle vilja testa brottning.

Björn Gustavsson

Tränare i nybörjargruppen och aktiv seniorbrottare

Jag vill att barnen/ungdomarna lär sig visa respekt och disciplin för sin omgivning och varandra men framförallt, att dom har KUL! – Björn Gustavsson

Björn är född 1991 och har tränat brottning sen han var 11. Den största framgången nådde han i 66 kilos pojkklass då han vann Öresundsträffen. Björn har blivit uttagen till Glentons och ställt upp i många fystadstävlingar. Som tränare har han fått Kinna Bengts utmärkelse för sitt ledarskap för barn och ungdomar. Björn är både aktiv tränare och brottare i Vellinge BK

Sagt om Björn: Han sprider en otroligt varm och positiv energi. Han ser klubben som en familj och han värderar klubbens medlemmar högt. Han ställer alltid upp när han kan, oavsett vad det gäller.

brottning@vellingebk.se