Wresfit

Att brottningens fysträning gjort sig känd som en av de bästa träningsformerna är sen gammalt. Det är inte för inte att hockeyspelaren Peter Forsberg eller Svenska Mästarna i fotboll, MFF använt sig av brottningsfys i deras träning.

Ett flertal brottarklubbar har under åren bedrivit träningsformer av olika slag men nu vill Svenska Brottningsförbundet tillsammans med Sveriges brottarklubbar skapa en gemensam träningsform som skall passa alla.

 

En fysträningsform riktad till motionärer, gamla brottare, motionsbrottare, idrottslag och människor som aldrig tidigare varit i kontakt med varken brottning eller någon annan idrott för den delen. Kort och gott; för alla som vill prova en utmanade träningsform. Vi ser flera andra träningsformer som använder sig av just brottningens grunder. Vi ser det som en självklarhet att vi som idrott skall vara den ledande aktören när det kommer till brottningsfys.

Se aktuella tider här