Byta klubb

I Vellinge BK så har vi insett att brottare, oavsett ålder, ibland måste byta klubb. Det kan handla om att man har en klubb som ligger närmre än den klubben man tränar och tävlar i för tillfället, att ens vänner är medlemmar i en annan klubb. Det händer att brottare saknar sparringpartner som motsvarar ens egen förmåga eller att vikten inte överensstämmer.

I Vellinge så har vi ett mål att ha minimal omsättning på medlemmar men har ett högt inflöde av nya brottare oavsett ålder och viktklass. Det ställer höga krav på oss som förening att lyssna på våra brottare och även på föräldrar som har önskemål eller feedback.

I det fall en brottare vill flytta till en annan klubb eller flytta till vår klubb så är vår policy att vi ställer upp oavsett scenario. Vi som klubb hjälper dig med flytt på båda håll. Vi ser inget självändamål att ställa oss i vägen för en brottare som vill göra något annat. Nedan kan du som brottare eller målsman hämta Svenska Brottarförbundets övergångsblankett. Hör av dig till oss om du behöver fråga eller vill ha hjälp.

Ladda ner övergångsblankett