Sponsorer

Vellinge Brottarklubb är stolta över att presentera våra sponsorer och partners.
Våra sponsorpaket sträcker sig från Huvudsponsorer till Mikrosponsorer.
För mer information om sponsor/partnerskap kontakta oss

Huvudsponsorer

Telisol AB

Telisol är rebeller i en konservativ bransch. Vi har sedan dag ett varit marknadsledande i att vara provokativa. När vår omgivning sagt till oss att vi inte kan, att det aldrig kommer att fungera, så har Telisol gjort det oavsett. Passionen är starkare än alla goda idéer och ekonomiska siffror och resultat är endast bevis för hur starkt vi brann. För oss på Telisol handlar det om att ställa saker på ända för att röra sig framåt och när man driver en bransch framåt så är man marknadsledande.

Byggnadsfirman PME

Vi är ett ungt företag som har lyckats expandera framgångsrikt under kort tid och har idag ca 50 medarbetare som i huvudsak sysslar med bygg- och montage entreprenader.
Genom åren har vi lyckats få förtroende och nöje att få utföra olika uppdrag åt Sveriges ledande aktörer på marknaden, vilket har resulterat i blomstrande och fortlöpande samarbete.
Vår strävan är att kontinuerligt vara uppdaterade när det gäller både de kompetenser och utbildningar som högt kvalité på utförd arbete kräver.

 

Silverpartners

Pampas Reklam är en helhetsleverantör inom allt ifrån Bilfoliering i Malmö till skyltar och rollups, allt ifrån småprint till storformat. På Pampas Reklam står vi för hög kvalitet, till rätt pris och i rätt tid. Vi stöttar Vellinge Brottarklubb eftersom vi gillar klubbens värderingar och det är bra både för klubben och oss att synas tillsammans. Pampas Reklam har tillverkat de vepor som avgränsar Vellinge Brottarklubbs lokal från annan verksamhet.

Sven Jinert AB har specialiserat sig på mobilkranar, teleskoptruckar, specialtransporter samt tunghantering där ”Jinert gänget” har lång erfarenhet. Vi brukar säga att vår erfarenhet är vår styrka. Jinert åtar sig husflyttningar, industriflytt samt montage och liknande till fasta priser. Vi har även en entreprenadavdelning som projekterar och driver större projekt. Vid nyinvestering tas stort ansvar till gällande miljökrav.

Byggentreprenören Vellinge (Beve) är ett hantverk/byggföretag med operativt affärsområde i Södra Sverige. Företaget grundades i sin nuvarande form 2010 och vi har sedan dess, genom hårt arbete och nöjda kunder etablerat oss som ett populärt och efterfrågat byggföretag i Skåneregionen. Vi erbjuder ett brett spektra av tjänster som inkluderar b.la. murning, prefabmontage, fasadrenovering, betonggjutning, putsning och omfogning.

Mikrosponsorer
Tack till

Vellinge Kommun

Tack till Vellinge kommun för stöd med träningslokal