Sponsorer

Vellinge Brottarklubb är stolta över att presentera våra sponsorer och partners.
Våra sponsorpaket sträcker sig från Huvudsponsorer till Mikrosponsorer.
För mer information om sponsor/partnerskap kontakta oss
Huvudsponsorer

Telisol AB

 

Telisol – Fler Jobb i Kristianstad

Jobb i Kristianstad med omnejd är en av de missioner och ansvar som Telisol har på den lokala arbetsmarknaden. Telisol grundades 2005 och har varit en av få långsiktiga mobil och telekommunikationsleverantörerna i Sverige. Telisol startade i Malmö men har redan från början främst valt att arbeta med Kristianstad utgångspunkt. Förutom att sträva efter den högsta kundnöjdheten så har en av missionerna att skapa jobb i Kristianstad med omnejd.

 

Sponsorskapet med Vellinge Brottarklubb

Telisol har varit en av huvudsponsorerna av Vellinge brottarklubb sedan klubben grundades 2017. Anledningen till sponsorskapet är att Telisol har liknande värderingar som Vellinge Brottarklubb. En plats där alla är välkomna, där kamratskap värderas högt. Telisol arbetar med långsiktiga anställningar, god sammanhållning och en stark gemensam kultur. Det som är tydligt är att både dem som arbetar i Malmö och de som har jobb i Kristianstad brinner för mer än bara anställningen, man har ett högre, gemensamt mål. Telisol engagerar sig i mångfaldsfrågor, hemlöshet och alla människors lika värde.

 

Först med ångerrätt till företag

Telisol introducerade för nästan 5 år sedan ångerrätt för företag, något som vanligtvis inte erbjuds då svensk lag inte stödjer detta. Telisol introducerade detta för att visa att det finns en seriositet inom telekom, något som vanligtvis inte upplevs då telekombranschen är en av de mest kontroversiella branscher som finns. Detta är blott en av de saker som gör Telisol unik. Under förtagets verksamhetstid så har man varit delaktig i att förändra branschen många gånger men bland annat affärsutvecklandet av avtalseffektivisering, Sveriges största leverantör av mjukvaruväxlar till företag och så vidare.

 

Varför Kristianstad.

Telisol bygger på sina anställda, alltså idag de som, idag, har jobb i Kristianstad. Vi hade en anställd i Malmö som kom från Kristianstad. När killen, som det handlar om i detta fallet, uttryckte att han gärna vill ha sitt jobb i Kristianstad så valde ledningen att starta ett nytt kontor i Kristianstad. Således har Telisol blivit en av de största, privata, arbetsgivarna på orten och en av de som tillhandahåller flest jobb i Kristianstad. Telisol har alltid de anställda i fokus och det är från de som har sitt jobb i Kristianstad som driver bolagets utveckling.

Telisol är rebeller i en konservativ bransch. Vi har sedan dag ett varit marknadsledande i att vara provokativa. När vår omgivning sagt till oss att vi inte kan, att det aldrig kommer att fungera, så har Telisol gjort det oavsett. Passionen är starkare än alla goda idéer och ekonomiska siffror och resultat är endast bevis för hur starkt vi brann. För oss på Telisol handlar det om att ställa saker på ända för att röra sig framåt och när man driver en bransch framåt så är man marknadsledande.

Byggnadsfirman PME

Vi är ett företag som över tid har lyckats expandera framgångsrikt och har idag ca 80 medarbetare som i huvudsak sysslar med bygg- och montageentreprenader. Vi säkerställer helhetslösningar för er som söker hjälp med bland annat montage av betong- och stålprefabricerade element, stomkomplettering, fasadarbeten, takarbete, fönsterbyte eller badrumsrenovering. Vi hjälper er med allt, från lagning av hål till större projekt, för fastighetsägare! Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi till att finna de lösningar som underlättar ert arbete efter era behov.

Genom åren har vi lyckats få förtroende och nöje att få utföra olika uppdrag åt Sveriges ledande aktörer på marknaden, vilket har resulterat i blomstrande och fortlöpande samarbete. Vår strävan är att kontinuerligt vara uppdaterade när det gäller både de kompetenser och utbildningar som hög kvalité på utfört arbete kräver.

 

Silverpartners
Pampas Reklam är en helhetsleverantör inom allt ifrån Bilfoliering i Malmö till skyltar och rollups, allt ifrån småprint till storformat. På Pampas Reklam står vi för hög kvalitet, till rätt pris och i rätt tid. Vi stöttar Vellinge Brottarklubb eftersom vi gillar klubbens värderingar och det är bra både för klubben och oss att synas tillsammans. Pampas Reklam har tillverkat de vepor som avgränsar Vellinge Brottarklubbs lokal från annan verksamhet.
Sven Jinert AB har specialiserat sig på mobilkranar, teleskoptruckar, specialtransporter samt tunghantering där ”Jinert gänget” har lång erfarenhet. Vi brukar säga att vår erfarenhet är vår styrka. Jinert åtar sig husflyttningar, industriflytt samt montage och liknande till fasta priser. Vi har även en entreprenadavdelning som projekterar och driver större projekt. Vid nyinvestering tas stort ansvar till gällande miljökrav.
Byggentreprenören Vellinge (Beve) är ett hantverk/byggföretag med operativt affärsområde i Södra Sverige. Företaget grundades i sin nuvarande form 2010 och vi har sedan dess, genom hårt arbete och nöjda kunder etablerat oss som ett populärt och efterfrågat byggföretag i Skåneregionen. Vi erbjuder ett brett spektra av tjänster som inkluderar b.la. murning, prefabmontage, fasadrenovering, betonggjutning, putsning och omfogning.

Fysioklinik Höllviken

Fysioklinik Höllviken är en av våra stora sponsorer av två anledningar. För det första är Kalle, grundare av Fysioklinik i Höllviken en engagerad och stöttande sponsor i Vellinge Brottarklubb. Han engagerar sig i såväl barn och ungdomars utveckling. Visa, undervisa och behandla skador som kan uppstå vid träning och tävlingar. Fysioklinik Höllviken är specialiserade på att först behandla men framförallt att ge våra brottare övningar och egenbehandling för att rehabilitera den uppkomna skadan.

 

Fysioklinik är specialiserade på fysioterapi, eller sjukgymnastik som många av oss kallar det. Fysioklinik i Höllviken har ett upptagningsområde som sträcker sig till hela Vellinge kommun med omnejd. Fysioklinik behandlar jag främst skador på muskel, led, senor, ligament, ledkapslar, bursor (slemsäck) samt nacke, bröstrygg och ländrygg. Många av dessa är vanliga brottarskador.

Specialisering

Det som kännetecknar Fysioklinik Höllviken är att man har som grundtes och värdering att finna och behandla grunden, alltså källan till problemet, inte de sekundära symptomen, vilket ofta ter sig i själva smärtorna. Det är oftast svårt för en patient som exempelvis har smärtor bakom ett skulderblad att förstå att smärtan oftast inte kommer därifrån utan snarare bröstryggen eller nackkotorna. På Fysioklinik Höllviken arbetar Kalle även med stötvågsbehandling vilket visat sig vara mycket effektivt på de ställen som är svåra att komma åt.

Utbildning och arbetsliv

Kalle Nettrander på Fysioklinik Höllviken tog sin examen via Lunds universitet 2007.  Kalles första två år arbetade han på neurologen på SUS i Malmö. Efter detta bestämde Kalle för att söka sig till primärvården med större fokus på rörelse och stödorganen men även olika neurologiska tillstånd. Kalle lockades av tanken av få jobba brett med människor i alla åldrar med olika slags symtom och besvär. Han har jobbat inom primärvården sedan dess i Malmö och Höllviken.

Kalle på Fysioklinik i Höllviken har alltid varit intresserad av människokroppen och inom mina studier har specialiserat mig inom idrottsmedicin och ortopedi. Innan Kalle studerade för att bli fysioterapeut studerade han idrottsvetenskap under flera år i Australien vilket gav honom har en kandidatexamen inom. Den utbildningen kompletterade jag med en master från Umeå universitet inom idrottsmedicin.

Jag är specialiserad inom ortopedmedicin (OMI) där jag har en advanced exam. OMI står för: Orthopaedic Medicine Internationell.

Föreläsning inom VBK

Under sponsringsperioden kommer Kalle Nettrander och Fysioklinik i Höllviken, vid ett par tillfällen, att föreläsa på Vellinge Brottarklubb.

Dajol – Byggfirma i Vellinge Kommun

Dajol din byggfirma i Vellinge Kommun

Dajol och dess samarbetspartners levererar branschledande lösningar inom bygg, snickeri, plåtarbeten, målning, Vvs och el i Vellinge kommun. Det som gör Dajol unikt är att vi inte gör skillnad på stora och små jobb. Alla kunder är lika viktiga. Våra kunder finns i hela Skåne men vi verkar främst som byggare och byggfirma i Vellinge kommun. (Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo.

 

Peter Mårtensson startade Dalol Bygg 2009 i Höllviken med idén att leverera bygglösningar som byggare i Vellinge kommun. Peter, Dajol och deras samarbetspartner beskrivs av sina kunder som passionerade och lösningsfokuserade. Peter beskrivs som en av de byggare i Vellinge kommun som hjälper kunden att uppnå sitt drömbygge. Peter ger inspirationen och ger med sin erfarenhet kunden förslag på de bästa bygglösningarna i Vellinge kommun.

Den största utmaningen för Dajol just nu är att tillgodo se alla kunders önskemål och att kunna ta alla jobb utan att det påverkar kundens förväntningar på leverans, något som Dajol än så länge klarar även och trycket på byggfirmor i Vellinge är stort.

Sagt om Dajol

”Dajol är den enda byggfirman i Vellinge som jag skulle anlita. Det är också den enda jag skulle rekommendera.”

 ”Peter med personal är de bästa människorna inom bygg och entreprenad vi någonsin anlitat.” 

 ”Dajol hade bättre idéer på vårt projekt än vad vi kunde komma på själva.”

 

Mikrosponsorer
Tack till

Vellinge Kommun

Tack till Vellinge kommun för stöd med träningslokal