Sponsorer

Vellinge Brottarklubb är stolta över att presentera våra sponsorer och partners.
Våra sponsorpaket sträcker sig från Huvudsponsorer till Mikrosponsorer.
För mer information om sponsor/partnerskap kontakta oss
Huvudsponsorer

Telisol AB

Telisol är rebeller i en konservativ bransch. Vi har sedan dag ett varit marknadsledande i att vara provokativa. När vår omgivning sagt till oss att vi inte kan, att det aldrig kommer att fungera, så har Telisol gjort det oavsett. Passionen är starkare än alla goda idéer och ekonomiska siffror och resultat är endast bevis för hur starkt vi brann. För oss på Telisol handlar det om att ställa saker på ända för att röra sig framåt och när man driver en bransch framåt så är man marknadsledande.

Byggnadsfirman PME

Vi är ett företag som över tid har lyckats expandera framgångsrikt och har idag ca 80 medarbetare som i huvudsak sysslar med bygg- och montageentreprenader. Vi säkerställer helhetslösningar för er som söker hjälp med bland annat montage av betong- och stålprefabricerade element, stomkomplettering, fasadarbeten, takarbete, fönsterbyte eller badrumsrenovering. Vi hjälper er med allt, från lagning av hål till större projekt, för fastighetsägare! Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi till att finna de lösningar som underlättar ert arbete efter era behov.

Genom åren har vi lyckats få förtroende och nöje att få utföra olika uppdrag åt Sveriges ledande aktörer på marknaden, vilket har resulterat i blomstrande och fortlöpande samarbete. Vår strävan är att kontinuerligt vara uppdaterade när det gäller både de kompetenser och utbildningar som hög kvalité på utfört arbete kräver.

 

Silverpartners
Pampas Reklam är en helhetsleverantör inom allt ifrån Bilfoliering i Malmö till skyltar och rollups, allt ifrån småprint till storformat. På Pampas Reklam står vi för hög kvalitet, till rätt pris och i rätt tid. Vi stöttar Vellinge Brottarklubb eftersom vi gillar klubbens värderingar och det är bra både för klubben och oss att synas tillsammans. Pampas Reklam har tillverkat de vepor som avgränsar Vellinge Brottarklubbs lokal från annan verksamhet.
Sven Jinert AB har specialiserat sig på mobilkranar, teleskoptruckar, specialtransporter samt tunghantering där ”Jinert gänget” har lång erfarenhet. Vi brukar säga att vår erfarenhet är vår styrka. Jinert åtar sig husflyttningar, industriflytt samt montage och liknande till fasta priser. Vi har även en entreprenadavdelning som projekterar och driver större projekt. Vid nyinvestering tas stort ansvar till gällande miljökrav.
Byggentreprenören Vellinge (Beve) är ett hantverk/byggföretag med operativt affärsområde i Södra Sverige. Företaget grundades i sin nuvarande form 2010 och vi har sedan dess, genom hårt arbete och nöjda kunder etablerat oss som ett populärt och efterfrågat byggföretag i Skåneregionen. Vi erbjuder ett brett spektra av tjänster som inkluderar b.la. murning, prefabmontage, fasadrenovering, betonggjutning, putsning och omfogning.

Fysioklinik Höllviken

Fysioklinik Höllviken är en av våra stora sponsorer av två anledningar. För det första är Kalle, grundare av Fysioklinik i Höllviken en engagerad och stöttande sponsor i Vellinge Brottarklubb. Han engagerar sig i såväl barn och ungdomars utveckling. Visa, undervisa och behandla skador som kan uppstå vid träning och tävlingar. Fysioklinik Höllviken är specialiserade på att först behandla men framförallt att ge våra brottare övningar och egenbehandling för att rehabilitera den uppkomna skadan.

Kalle Nettrander

Fysioklinik Höllviken och Kalle Nettrander (www.nettrander.se) är specialiserade på fysioterapi, eller sjukgymnastik som många av oss kallar det. Kalle På Fysioklinik i Höllviken har ett upptagningsområde som sträcker sig till hela Vellinge kommun med omnejd. Fysioklinik behandlar jag främst skador på muskel, led, senor, ligament, ledkapslar, bursor (slemsäck) samt nacke, bröstrygg och ländrygg. Många av dessa är vanliga brottarskador.

Specialisering

Det som kännetecknar Fysioklinik Höllviken är att man har som grundtes och värdering att finna och behandla grunden, alltså källan till problemet, inte de sekundära symptomen, vilket ofta ter sig i själva smärtorna. Det är oftast svårt för en patient som exempelvis har smärtor bakom ett skulderblad att förstå att smärtan oftast inte kommer därifrån utan snarare bröstryggen eller nackkotorna. På Fysioklinik Höllviken arbetar Kalle även med stötvågsbehandling vilket visat sig vara mycket effektivt på de ställen som är svåra att komma åt.

Utbildning och arbetsliv

Kalle Nettrander på Fysioklinik Höllviken tog sin examen via Lunds universitet 2007.  Kalles första två år arbetade han på neurologen på SUS i Malmö. Efter detta bestämde Kalle för att söka sig till primärvården med större fokus på rörelse och stödorganen men även olika neurologiska tillstånd. Kalle lockades av tanken av få jobba brett med människor i alla åldrar med olika slags symtom och besvär. Han har jobbat inom primärvården sedan dess i Malmö och Höllviken.

Kalle på Fysioklinik i Höllviken har alltid varit intresserad av människokroppen och inom mina studier har specialiserat mig inom idrottsmedicin och ortopedi. Innan Kalle studerade för att bli fysioterapeut studerade han idrottsvetenskap under flera år i Australien vilket gav honom har en kandidatexamen inom. Den utbildningen kompletterade jag med en master från Umeå universitet inom idrottsmedicin.

Jag är specialiserad inom ortopedmedicin (OMI) där jag har en advanced exam. OMI står för: Orthopaedic Medicine Internationell.

Föreläsning inom VBK

Under sponsringsperioden kommer Kalle Nettrander och Fysioklinik i Höllviken, vid ett par tillfällen, att föreläsa på Vellinge Brottarklubb.

Mikrosponsorer
Tack till

Vellinge Kommun

Tack till Vellinge kommun för stöd med träningslokal